Pomembno obvestilo:

Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije v Sloveniji in njeni okolici
ter negotovih razmer v zvezi z epidemijo COVID-19
se Deseti FAMNITov poletni tabor "Matematika je kul" prestavi na 22. - 27. avgust 2021.

Prijave

print

Prijave zbiramo do vključno 15. 7. 2020.

Na e-naslov tabor@famnit.upr.si pošljite:

Strošek udeležbe

Tabora se učenec lahko udeleži na enega izmed naslednjih treh načinov:

  • Polna prijava: vključuje namestitev in prehrano (zajtrki, kosila in večerje) v Dijaškem domu Koper. Prispevek znaša 150,00 EUR.
  • Delna prijava: vključuje udeležbo brez namestitve, a z vključenimi kosili, večerjami in družabnimi večeri (do 22h). Prispevek znaša 110,00 EUR.
  • Osnovna prijava: vključuje udeležbo brez namestitve, a z vključenimi kosili (od 9:30 do 17:00). Prispevek znaša 80,00 EUR.

Namestitev zajema polni penzion vse dni razen nedelje, 23. 8. (samo večerja) in petka 28. 8. (zajtrk in kosilo).

O načinu plačila boste obveščeni v odgovoru na vašo prijavo.

Ob predložitvi dokazila o Zlatem Vegovem priznanju iz matematike ali najvišjega priznanja na državnem nivoju iz tekmovanja iz logike v letih 2018, 2019 ali 2020 priznamo 30% popust na celoten znesek. Poleg tega je na voljo omejena višina sredstev, s katerimi stroške udeležbe krijemo v celoti za udeležence, ki k prijavi predložijo dokazilo o udeležbi na mednarodni matematični olimpijadi.

V primeru predčasnega odhoda s tabora zaradi zdravstvenih ali drugih utemeljenih razlogov se udeležencu lahko povrne del stroškov. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi tabora. V primeru odpovedi dogodka s strani organizatorja se že vplačan prispevek povrne.