Asistenti

print

Ana Zalokar

Ana Zalokar je diplomirala iz pedagoške matematike na Fakulteti za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani leta 2011 in bo letos doktorirala na FAMNITu. Preden se je leta 2013 zaposlila kot mlada raziskovalka na Univerzi na Primorskem, je eno leto poučevala na gimnazij in srednji šoli. Na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem kot asistentka poučuje vaje pri predmetih Verjetnost, Stohastični procesi in Statistika. Raziskovalno se ukvarja z aktuarstvom, to je z upravljanjem s tveganji v zavarovalništvu.

 

 

 

 

Slobodan Filipovski

Slobodan Filipovski zaključuje z doktorskim študijem matematike na Univerzi na Primorskem. Njegovi raziskovalni področji sta teorija grafov in linearna algebra. 

 

 

 

 

 

 

Nina Klobas

Moje ime je Nina Klobas in sem študentka programa 2. stopnje Matematične znanosti na
Univerzi na Primorskem. V okviru dodiplomskega študija na FAMNIT-u sem 
pridobila znanja iz različnih področij matematike (vse od osnov analize,
algebre pa do verjetnosti in statistike) ter nekaj malega iz računalništva.

 

 

 

 

 

Amar Bapić

Amar Bapić je leta 2017 zajključil dodiplomski študij matematike na Fakulteti za matematiko in naravoslovne vede v Tuzli. Letos je na FAMNITu zaključil magistrski program in se vpisal na doktorski študij. Njegovo glavno raziskovalno področje je kriptografija.

 

 

 

 

 

Peter Muršič

Peter Muršič je zaključil dodiplomski in podiplomski študij matematike na UP FAMNIT. Nato je zaključil doktorski študij na Rutger univerzi, ZDA, v prvi polovici leta 2019. Tam je bil sprva zaposlen kot asistent, nato pa še kot predavatelj. Kmalu po zagovoru doktorske disertacije se je zaposlil na UP FAMNIT kot asistent. Njegovo raziskovalno področje so igre na grafih in strukturna/algoritmična teorija grafov.