Prijave

print

Prijave zbiramo do vključno 10. 8. 2021.

Na e-naslov tabor@famnit.upr.si pošljite:

Strošek udeležbe

Tabora se učenec lahko udeleži na enega izmed naslednjih treh načinov:

  • Polna prijava: vključuje namestitev in prehrano (zajtrki, kosila in večerje) v Dijaškem domu Koper. Prispevek znaša 150,00 EUR.
  • Delna prijava: vključuje udeležbo brez namestitve, a z vključenimi kosili, večerjami in družabnimi večeri (do 22h). Prispevek znaša 110,00 EUR.
  • Osnovna prijava: vključuje udeležbo brez namestitve, a z vključenimi kosili (od 9.30 do 17.00). Prispevek znaša 80,00 EUR.

Namestitev zajema polni penzion vse dni razen nedelje, 22. 8. (samo večerja), in petka, 27. 8. (zajtrk in kosilo).

O načinu plačila boste obveščeni v odgovoru na vašo prijavo.

Ob predložitvi dokazila o Zlatem Vegovem priznanju iz matematike ali najvišjega priznanja na državnem nivoju iz tekmovanja iz logike v letih 2019, 2020 ali 2021 priznamo 30% popust na celoten znesek. Poleg tega je na voljo omejena višina sredstev, s katerimi stroške udeležbe krijemo v celoti za udeležence, ki k prijavi predložijo dokazilo o udeležbi na mednarodni matematični olimpijadi.

V primeru predčasnega odhoda s tabora zaradi zdravstvenih ali drugih utemeljenih razlogov se udeležencu lahko povrne del stroškov. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa ali odpovedi tabora. V primeru odpovedi dogodka s strani organizatorja se že vplačan prispevek povrne.